ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ανταλλάξτε επισκέψεις

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσο θα ήσαστε μακριά θα «γράψετε» πολλά χιλιόμετρα. Θα
επισκεφθείτε πολλές φορές ο ένας τον άλλο. Είναι όμως πολύ σημαντικό για την σχέση σας αυτές οι μετακινήσεις να είναι μοιρασμένες. Αν ήρθε εκείνος αυτή τη φορά, την επόμενη φορά να ταξιδέψεις εσύ. Σηματοδοτεί ότι μοιράζεστε τα πάντα, ακόμα και τα έξοδα ή την ταλαιπωρία του ταξιδιού. Αν ανταλλάσσετε «επισκέψεις» κανένας από τους δυο δεν θα αισθανθεί ότι η ευθύνη της διατήρησης αυτής της σχέσης βαραίνει εξ ολοκλήρου την δική του πλάτη.


Μην το παίρνετε (πολύ) προσωπικά
Δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα δημιουργηθούν εντάσεις μεταξύ σας. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρεξηγήσεις ή να μην πάρεις στραβά μια κουβέντα ή ένα μήνυμα. Επίσης είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χρειαστεί να γίνουν αλλαγές στο πρόγραμμα, ακυρώσεις στις επισκέψεις σας και ένα σωρό άλλες αναποδιές. Το θέμα εδώ είναι να μην αφήσετε αυτή την ένταση να σας κατακλύσει και η οποιαδήποτε αναποδιά να μετατραπεί σε καβγά που θα ψυχράνει τα αισθήματα που έχετε ο ένας για τον άλλο.
Η ζωή και η καθημερινότητα του καθενός σας είναι διαφορετική τώρα. Και οι αλλαγές και οι αναποδιές δεν σημαίνει ότι δεν νοιάζεται ο ένας για τον άλλο. Βάλτε το και οι δυο καλά στο μυαλό σας αυτό και μην αφήνετε τέτοια περιστατικά να βάζουν την σχέση σας σε αμφισβήτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: