ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Καρμπονάρα διαίτης


ΥΛΙΚΑ

Μισό κιλό σπαγγέτι,
100 γρ. μπέικον,
1 φλιτζάνι μανιτάρια,
3 κουταλιές παρμεζάνα,
1 κρόκος αβγού
1/2 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, με χαμηλά λιπαρά.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζετε τα σπαγγέτι για 12 λεπτά σε αλατισμένο νερό.Τα σουρώνετε αφήνοντας πολύ λίγο από το νερό τους.
Ψιλοκόβετε το μπέικον και τα μανιτάρια, τα βάζετε στο τηγάνι και τα σοτάρετε μέχρι να βγάλει το μπέικον όλο το λίπος του.
Περιχύνετε τα σπαγγέτι με το μίγμα του μπέικον και ανακατεύετε να πάρουν γεύση.
Χτυπάτε τον κρόκο με το γάλα καλά στο μίξερ και τα ρίχνετε στα σπαγγέτι.
Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε όσο είναι ζεστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: