ΥΛΙΚΑ
Μισό κιλό σπαγγέτι,
100 γρ. μπέικον,
1 φλιτζάνι μανιτάρια,
3 κουταλιές παρμεζάνα,
1 κρόκος αβγού
1/2 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ, με χαμηλά λιπαρά.ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζετε τα σπαγγέτι για 12 λεπτά σε αλατισμένο νερό.Τα σουρώνετε αφήνοντας πολύ λίγο από το νερό τους.
Ψιλοκόβετε το μπέικον και τα μανιτάρια, τα βάζετε στο τηγάνι και τα σοτάρετε μέχρι να βγάλει το μπέικον όλο το λίπος του.
Περιχύνετε τα σπαγγέτι με το μίγμα του μπέικον και ανακατεύετε να πάρουν γεύση.
Χτυπάτε τον κρόκο με το γάλα καλά στο μίξερ και τα ρίχνετε στα σπαγγέτι.
Πασπαλίζετε με παρμεζάνα και σερβίρετε όσο είναι ζεστά.
Aν σημαδέψεις αετό μη του λαβώσεις τα φτερά του σημάδεψε τον στην καρδιά πάρε μαζί τα όνειρα του Στη γη σαν πέσει ο αετός πέφτει κι ο ουρανός μαζί του τον στέλνει δώρο ο θεός για να σκεπάσει το κορμί του Όταν ο αετός πονά και τα φτερά χτυπάει μια αγάπη θα τον τυραννά που έφυγε και πάει
ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012
Καρμπονάρα διαίτης
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου