ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σοκολατοκαραμελοκόλαση!!! !!!!!!!!!!!!!


Υλικά
1 κουτί ζαχαρούχο βρασμένο σε
ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ
180γρ. βούτυρο
250γρ. κουβερτούρα
40γρ. κακάο
4 αβγά
300γρ. ζάχαρη
200γρ. αλεύρι
100γρ. καρύδια

Εκτέλεση
Βράζουμε το ζαχαρούχο σύμφωνα με τη συνταγή μέχρι να γίνει καραμέλα.
Αφήνουμε να κρυώσει ΤΕΛΕΙΩΣ πριν το ανοίξουμε.
Φτιάξτε το καλύτερα από την προηγούμενη μέρα!!


Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙΚΑΤΩ ΣΤΟ Διαβάστε περισσότερα ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Εκτός φωτιάς προσθέτουμε ένα-ένα τ’αβγά,ανακατεύοντας μετά από κάθε προσθήκη
να ενωθούν με το μείγμα.

Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε ξανά.


Σε ταψί με διαστάσεις 22χ32 εκ. στρωμένο με λαδόκολλα,απλώνουμε το μισό από το μείγμα.


Με ένα μικρό κουταλάκι βάζουμε μικρές κουταλιές από τη μισή καραμέλα γάλακτος σε

όλη την επιφάνεια.

Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία άλλη μια φορά με τον ίδιο τρόπο με τα υπόλοιπα υλικά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω
για 35 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
Υλικά 1 ζαχαρούχο γάλα
Εκτέλεση Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό. Υλικά 1 ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση Βάζουμε το κουτί χωρίς να το ανοίξουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και το σκεπάζουμε μέχρι επάνω με νερό.

Το βράζουμε για 2μιση ώρες σε χαμηλή φωτιά. Και συμπληρώνουμε κατά διαστήματα το νερό(ζεστό πάντα). Το βγάζουμε και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς πριν το ανοίξουμε (για να μην πεταχτεί παντού).
Καλή επιτυχία!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: