ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΑΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΤ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Πολεμήστε τη χοληστερίνη τρώγοντας σωστά. Απλές και νόστιμες συνταγές βοηθούν να φτιάξετε γεύματα ισορροπημένα χωρίς λιπαρά.

Posted Image

ΤΟΜΟΣ 1 : Σκοπός του βιβλίου είναι να εξηγήσει με ποιο τρόπο θα μεταβάλουμε τις συνήθειες του φαγητού ώστε πράγματι να κατεβάσουμε τη χοληστερίνη. Απευθύνεται σε εκείνους που θα ήθελαν να επωφεληθούν από έναν υγιεινό και ισόρροπο τρόπο διατροφής για προληπτικούς απλώς λόγους, καθώς και σ' εκείνους που επειδή παρουσιάζουν υπερχοληστερολαιμία έχουν ανάγκη μιας αυστηρότερης δίαιτας. Φυσικά, το βιβλίο δε φιλοδοξεί ούτε το διαιτολόγιο που θα ορίσει ο γιατρός να υποκαταστήσει, ούτε την εξατομικευμένη δίαιτα που επιλέχτηκε για κάποιο συγκεκριμένο άτομο να μεταβάλει. Η προσφορά του συνίσταται στο ότι διαγράφει το πλαίσιο μέσα στο οποίο καθένας μπορεί να ρυθμίσει τόσο το δικό του τρόπο διατροφής, όσο και της οικογένειάς του, ακολουθώντας τις θεμελιώδεις αρχές της εξισορρόπησης και της ποικιλίας των τροφών, αλλά καθιστώντας συγχρόνως τα γεύματα ορεκτικά και ευχάριστα.
Υγιεινή διατροφή για χοληστερίνη και το κόστος της άγνοιας - Veronique Lemaitre
Τόμος 1
Εκδόσεις ΜΑΝΙΑΤΕΑ
pdf με σελιδοδείκτες, 98 σελίδες, 29 MB

Posted Image

ΤΟΜΟΣ 2 : Οι καρδιοαγγειακές παθήσεις είναι σήμερα αντικείμενο εκτεταμένης μελέτης σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι ερευνητές μάς δίνουν συνεχώς νέα στοιχεία. Ο τόμος αυτός που κρατάτε στα χέρια σας έχει ακριβώς το σκοπό, να αξιοποιήσει τα νέα αυτά στοιχεία, «μεταφράζοντάς» τα σε καθημερινές συνταγές-συμβουλές για μια νόστιμη και υγιεινή κουζίνα.

Υγιεινή διατροφή για χοληστερίνη και το κόστος της άγνοιας - Veronique Lemaitre, Nicole Grunberg

Τόμος Β
Εκδόσεις ΜΑΝΙΑΤΕΑ
pdf με σελιδοδείκτες, 104 σελίδες, 33,2 MB
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙΚΑΤΩ ΣΤΟ Διαβάστε περισσότερα ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ



Προστατευμένο Περιεχόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: